Tips på en kompetent bilverkstad i Uddevalla

Vad coolt att ni kommer in till bloggen nu igen, jag förstår att ni tycker om att läsa mina inlägg! Jag satt just och funderade på vad som kunde vara en bra sak att skriva om idag och så kom jag på att det alltid finns ett behov av att anlita en kvalitativ bilverkstad. För er som behöver en bilverkstad i Uddevalla med omnejd tänker jag därför ge er en personlig rekommendation på ett företag som heter Nya Boxhultbilservice AB. 

De flesta av min grymma läsare bor här i Uddevalla med omnejd precis som jag. Jag bor ett par mil ute på vischan och är helt beroende av bilen, utan den kommer jag ingenstans så därför får jag se till att serva den regelbundet. De gånger den har behövt någon reparation har jag lämnat den till Nya Boxhultsbilservice AB och jag har alltid blivit lika nöjd både med hjälpen men också över att det här företaget verkligen tänker på hur viktigt det är med kundservice. Det har hänt att jag blivit dåligt bemött på andra företag och det accepterar jag aldrig. De företagen får aldrig se mig som kund något mer men sen så är det precis tvärt om åt andra hållet. De företag som ger en fin kundservice och också levererar goda resultat, de företagen återkommer jag förstås till. Nya Boxhultsbilservice AB är en sådan bilverkstad i Uddevalla som har fått mig som en lojal kund och jag vill verkligen lyfta fram det här företaget i ljuset så att ni som också behöver en bilverkstad i Uddevalla med omnejd ska veta om att ni kommer att få helt suverän hjälp där till helt rimliga priser.