Borde du inte ”unna dig” en massage?

God morgon och varmt välkomna att ta del av alla inlägg jag ska lägga ut idag. Normalt sett så skriver jag väldigt mycket om sport. Jag spelar basket i ett tjejlag. Men detta inlägg ska handla om ett företag som jag går till för att få massage i Södertälje. För det är nämligen så här, att när man spelar basket är det lätt hänt att få träningsvärk, eller att man stäcker sig eller vrickar foten. Den senaste tiden har jag haft rätt så ordentligt ont i kroppen och känt att jag borde göra något för att komma tillrätta med problemet. Bästa kompisen berättade att hon har samma problem som jag och att hon brukar “unna sig” en massage på ett företag som heter One Strandgatan Ett. Hon tyckte att jag skulle boka en tid vilket jag också gjorde och det var bra att jag gjorde det för det hjälpte verkligen med massage. Jag kommer fortsätta att gå till One Strandgatan Ett regelbundet för jag behöver verkligen få denna hjälp. Jag märker ju att det händer bra saker med kroppen när jag går på massage, sen har jag aldrig någonsin känt mig så totalt avslappnad som efter att jag varit på denna massage i Södertälje. Att jag har börjat på massage är faktiskt något av det bästa jag har gjort. Dels för att det är en bra behandling för mig som får skador av idrotten men också för att det hjälper mig att koppla av. One Strandgatan Ett gör en stor skillnad för mig tack vare att det är sån kvalitet på deras massage här i Södertälje. Jag tycker att ni ska gå dit ni också så att ni själva får uppleva hur bra det är!