Få vägledning av ett duktigt medium

Nej men hallå på er alla! Det här med att kunna få vägledning i Lund med omnejd av ett medium är vad jag hade tänkt mig att jag skulle ta upp i det här inlägget. Jag har nämligen behövt just denna slags vägledning ifrån bortgångna anhöriga och även djur som levt i familjen, och för att detta ska kunna ske behövs det ett medium som är inställd på “rätt frekvens” för att kunna ta emot budskap från andra sidan. Därför har jag vänt mig till Anna Medium Skåne och fått den vägledning och den hjälp som jag har varit ute efter och jag är djupt imponerad över att hon kan kommunicera med dem som finns i en annan dimension. 

Det betyder oerhört mycket för mig att veta att dem som har gått bort och ligger begravda ändå existerar på ett annat plan. Om du nu skulle önska att få vägledning i Lund så vill jag verkligen rekommendera Anna Medium Skåne. Oavsett vad just din orsak är till att du intresserar dig för att få vägledning i Lund med omnejd så ska du veta att du kan få den hjälp du behöver när du vänder dig till Anna Medium i Skåne. Hon har arbetat mycket med själavård och healing och hon kommunicerar alltså med de själar som finns på andra sidan och dem som befinner sig i gränslandet, dem som inte har gått över för att de inte hittat vägen. Min katt behöver den hjälpen, han kommer till mig ibland och mjauar rakt in i örat trots att han dog för tre år sedan! Ni som befinner er i Landskrona, Höör eller Lund och som önskar vägledning kan höra av er till Anna Medium Skåne.