Kvärnstens Hälsa & Rehabilitetering

Jag blev inte beroende på en dag, det tog rätt så lång tid att utveckla mitt sockerberoende, därför tänker jag att jag ska det lugnt, en sak i taget och det viktigaste först! Jag ska ta itu med det här med träning och motion för allting hänger ihop, men först ska jag fullfölja denna rehabilitering i Östersund som jag just nu genomgår för min beroendesjukdom. Tror du att du är en sockerberoende? Då tycker jag att du ska läsa vidare här, för då kommer du att få veta mer om en rehabiliteringsklinik som heter Kvärnstens Hälsa & Rehabilitetering.  

För egen del så yttrade sig mitt sockerberoende på flera olika sätt. Det är en både psykisk, fysisk och andlig sjukdom som påverkar alla delar i livet. Det fysiska aspekten är oförmågan att sluta trots alla ansträngningar, plus alla kroppsliga konsekvenser. Den psykiska biten är att jag fyllde ett tomrum och på det andliga planet yttrade sig min beroendesjukdom att jag bara kunde känna två känslor, ilska eller glädje. Samma mekanismer som vid alla andra typer av missbruk. Men vet ni vad, det är precis samma sjukdom som jag har, som alkoholisten har och som narkomanen har. Vi har beroendesjukdomen oavsett vilket drog det är som vi har använt. Problemet med socker är att det finns socker i allt. Vi överlever heller inte utan socker men det finns ändå mycket som man kan göra. Det är detta plus mycket mer jag får lära mig genom denna rehabilitering i Östersund som jag får på Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering. Personalen som arbetar på denna klinik har en omfattande expertis inom det här området och de kommer att ge dig allt stöd och all hjälp som du behöver och en individuell vårdplan, allt i syfte att få dig att må bra igen!